Voor en na foto’s

logo Health Laser Therapy

 

 

Voor/Na foto’s:

Behandeling pigmentvlekken

 

Voor Na 1 behandeling

Op bovenstaande foto’s wordt het resultaat na 1 eMatrix behandeling weergegeven. Er is een duidelijke afname te zien van de donkere pigmentvlek op de kaak.

Behandeling acne littekens

E-Matrix E Matrix

Op bovenstaande foto’s wordt het resultaat na 2 eMatrix behandelingen van een jonge vrouw getoond. De kleine acne littekens zijn zo goed als verdwenen en de huid heeft geen rode en roze kleurverschillen meer.

Behandeling vergote poriën en zonbeschadiging

Voor Na

Op bovenstaande foto’s wordt het resultaat na 1 eMatrix behandeling bij een vrouw van veertig jaar getoond. Er is een veel fijnere poriestructuur te zien en de bruine plekken van zonbeschadiging zijn aanzienlijk verminderd.

Behandeling plooien en fijne rimpels

Voor Na

Op bovenstaande foto’s wordt het resultaat na 2 eMatrix behandelingen getoond. De neus en mondplooi zijn veel minder zichtbaar en de diepere rimpels rondom de ogen zijn zo goed als verdwenen. Er is een duidelijke lift van de wenkbrauw zichtbaar.

Behandeling oogcontouren

Voor Na

Op bovenstaande foto’s wordt het resultaat na 2 eMatrix behandelingen getoond. De expressielijnen rondom de oogcontouren zijn veel minder zichtbaar.

Behandeling strakkere huid

Voor Na

Op bovenstaande foto’s wordt het resultaat na 2 eMatrix behandelingen getoond. Er is duidelijk te zien dat de huid veel strakker en gelift is. Dit is een natuurlijke facelift. Tevens is er zeer grote vermindering van de rimpels op de wangen zichtbaar.

Behandeling zeer diepe acne littekens

Voor Na

Op bovenstaande foto’s wordt het resultaat na 3 eMatrix behandelingen getoond. Bij deze jonge dame was sprake van zeer diepe acne littekens en daarom waren er 3 ematrix behandelingen nodig om tot een prachtig tussen resultaat te komen. De huid is niet alleen gladder en zonder diepe putjes, maar ook de huidverkleuringen zijn verdwenen.