Voedingssupplementen

Diverse voedingssupplementen, waar wij achter staan!
Voor een verdere uitleg of advies op maat kunt u te allen tijde contact met ons opnemen of maak een afspraak met de orthomoleculair therapeut!

2df8571308-vitruvianman%20small2

De natuurgeneeskundig therapeut kijkt bij het stellen van de diagnose niet alleen naar de symptomen van de patiënt, maar ook de oorzaak van de klachten wordt onderzocht. Waarom zijn de fysieke klachten ontstaan? Hierbij geldt het uitgangspunt dat ieder mens uniek is. Identieke klachten bij verschillende personen kunnen een geheel andere oorzaak hebben en dienen dus ook verschillend behandeld te worden. De therapeut zoekt samen met de patiënt naar de oorzaak en pakt deze aan, waardoor ook de symptomen kunnen verdwijnen. Om dit te kunnen realiseren, maakt de natuurgeneeskundige gebruik van diverse behandelmethoden, voedingssupplementen en fytotherapeutische middelen.

Dit wordt meestal geheel of gedeeltelijk vergoed. 

Edward van Erp is om te twee weken op de dinsdag middag. Bel 06-6572101 voor het maken van een afspraak.


sponsorORTHICAORTHICA: zorgt voor een goede aanvulling!

Al  meer dan 20 jaar gespecialiseerd in hoogwaardige voedingssupplementen

In onze drukke maatschappij hebben echter maar weinig mensen een optimaal voedings- en leefpatroon. Kinderen in de groei, stress, onregelmatig eten, ouderdom en luchtvervuiling zijn slechts enkele factoren die het natuurlijke evenwicht beïnvloeden. Dan is het verstandig om te kiezen voor een goede aanvulling. Die is niet voor iedereen gelijk. Daarom hebben wij speciaal producten voor kinderen, senioren, mannen en vrouwen.


nature-bigDe Vitamine C in Colladeen Visage helpt bij de bescherming van huidcellen tegen oxidatieve schade door UV-straling. Daarnaast helpt het de huidcellen te beschermen tegen de invloeden van luchtvervuiling. Oxidatieve schade ontstaat door vrije radicalen. Blootstelling aan UV-licht- en luchtvervuiling kan het aantal circulerende vrije radicalen in het lichaam verhogen. De huid is een lichtgevoelig orgaan, waarin onder invloed van (zon)licht en zuurstof uit de lucht deze vrije radicalen worden gevormd. Vitamine C is als antioxidant in staat deze vrije radicalen te neutraliseren. Zo levert het een bijdrage aan de bescherming van huidcellen tegen oxidatieve schade door onder andere UV-straling.

COLLADEEN-Visage1De vitamine C in Colladeen Visage draagt ook bij aan de vorming van collageen. Dit is van belang voor de huid, het bindweefsel en de bloedvaten in de huid. Daardoor heeft het een positieve invloed op de elasticiteit en de stevigheid van de huid. Het is daarnaast gunstig voor elastische aderen en ondersteunt het behoud van een sterke vaatwand. Dus tevens belangrijk voor  een goede conditie van de bloedvaten, ook in de huid!