Huidtherapie – Pigmentvlekken

Hoe kom ik van mijn pigmentvlekken af?

Medisch specialisten bekijken eerst de pigmentvlekken en kunnen dan beoordelen welk methode het meest geschikt is voor het verwijderen van pigmentvlekken. Een pigment en/of camouflage behandeling in het gelaat zal daarom doorgaans worden vergoed. Een verwijzing van een dermatoloog of arts is in de meeste gevallen niet nodig.

Wat is de beste manier om pigmentvlekken te verwijderen?

Met de Elos techniek kunnen verschillende soorten pigmentaties behandeld worden zoals donkere pigmentvlekken, zonschade, zwangerschapsmasker (melasma) en ouderdomsvlekken op gezicht en/of lichaam. Een bijkomstig effect is dat ook gesprongen vaatjes minder zichtbaar worden en grove poriën zullen verfijnen. Een behandeling is er al vanaf €45,-. Pigment voor-en-na

Waar komen de pigmentvlekjes vandaan?

Pigmentvlekken komen veel voor en zijn vooral zichtbaar op delen die veelvuldig in de zon komen zoals decolleté, gezicht en op de hardruggen. Gelukkig wordt er tegenwoordig goed geadviseerd over zonbescherming maar dat was vroeger wel anders. We zien daarom de meeste pigmentvlekken bij personen met een lichte huid die in hun leven veel in de zon hebben gezeten. Maar ook bij personen die hun huid goed hebben beschermd tegen zon zien we pigmentvlekken, de zogenoemde ‘ouderdomsvlekken’. De meeste vlekjes kunnen geen kwaad maar zijn wel ontzettend storend. Twijfelt u over een plekje? Laat uw huid dan altijd tijdig nakijken. Onze specialisten zullen hier tijdens het eerste consult ook altijd goed op letten.

 Bel voor het maken van een afspraak: 030-6572101

 

Hoe kan je het beste pigmentvlekken behandelen? from Cosmetique Totale on Vimeo.