Huidverjonging

RIMPELS VERWIJDEREN

Met de jaren eist het natuurlijke huidverouderingsproces zijn tol. De aanmaak van collageen en elastine vertraagt, waardoor onze huid verslapt. De hydratatie vermindert en de huid droogt uit. Er ontstaan lijnen, groeven en rimpels. Door externe factoren zoals zon, stress en leefstijl versnelt dit proces en ontstaan ouderdomsvlekken.

Met de allernieuwste huidverstrakking en/ of rimpel behandelingen is het niet alleen mogelijk om het huidverouderingsproces te stoppen, maar zelfs terug te draaien! Ga voor die natuurlijke, jeugdige en stralende huid MET behoud van uw eigen mimiek.

Welke resultaten u kunt verwachten van laserbehandelingen of medische peelings:

Opvulling rimpels en lijntjes;
Huidverstrakking;
Betere huidstructuur;
Verwijdert ouderdomsvlekken;
Verwijdert couperose en
Verwijdert littekens en andere huidoneffenheden.

WELKE RIMPEL BEHANDELINGEN ZIJN ER?

Rimpels verwijderen kan bijvoorbeeld met injectables of door middel van faceliften. Naast het verwijderen van rimpels verdwijnen met deze methodes helaas ook de natuurlijke gezichtsuitdrukkingen (mimiek) van het gezicht. Daarom kiezen steeds meer mensen liever voor een natuurlijke rimpel behandeling. Het voordeel hiervan is dat uw mimiek wordt behouden. Naast het verwijderen van rimpels zal ook de huidteint en huidstructuur verbeteren.

Er zijn verschillende huidverstrakkings- en/of rimpel behandelingen mogelijk. Graag nodigen we u uit voor een gratis consult. Dan kunt u aan onze huidtherapeut aangeven wat u verbeterd wilt hebben. Zij zal vervolgens uw huid goed bekijken en u vertellen of dat mogelijk is en zo ja, welke behandeling het meest geschikt is voor u!

Bel voor het maken van een afspraak 030-6572101.

 

Ematrix, de natuurlijke vervanger voor botox of injectables from Cosmetique Totale on Vimeo.