Huidtherapie – Couperose

Couperose verwijderen kan veilig en effectief

Het laseren van couperose kan gebruikt worden voor verschillen vaatafwijkingen. Couperose is een rode verkleuring in de huid met daarin allemaal kleine gesprongen adertjes. Rosacea is een vorm van couperose gecombineerd met acne. Er zijn dan ook veel puisten op de huid zichtbaar. Ook kunnen er losse vaatjes in het gezicht zichtbaar zijn.

couperose

couperose verwijderen

Deze worden ook wel spinnetjes ‘spider naevi’ of tele’s ‘teleangiëctastieën’ genoemd. 

“ Een couperose laserbehandeling is vriendelijk voor de huid maar grondig tegen imperfecties in het aangezicht.”

Cosmetique Totale is met haar team van gespecialiseerde huidtherapeuten zeer ervaren met couperose laserbehandelingen en daarmee het verfrissen van de huid. Naast het verminderen van couperose, roodheden en rode vaatjes pakt de Elos techniek ook pigmentvlekken, sproeten en zonbeschadigingen aan. Een mooie all-in-one behandeling.

Waarom een couperose behandeling?

Een gezonde en gladde gezichtshuid is één van de meest nagestreefde schoonheidsidealen voor zowel mannen als vrouwen. Door ouderdom en schadelijke invloeden van buitenaf krijgt de huid in de loop der jaren steeds meer blijvende littekens, rimpels en verkleuringen. Couperose is een rode verkleuring van de huid, waarbij de fijne adertjes in het gezicht door de huid heen schijnen. Voorheen werd couperose adertje voor adertje behandeld met een warme naald, een pijnlijke en tijdrovende bezigheid. Een huidvriendelijke oplossing op de lange termijn is een couperosebehandeling door middel van de Elostechniek. Een dermatologisch verantwoordde behandeling met direct resultaat en geschikt voor de meest gevoelige huidtypen.

Bel voor het maken van een afspraak: 030-6572101