Manicure & Pedicure

Hand- & voetverzorging

Uw handen verraden uw leeftijd. Alle reden om er aandacht aan te besteden. Wij bieden massages van handen en onderarmen, paraffinepakkingen en nagelverzorging. Voetpijn, een probleem voor veel mensen, kunnen wij voorkomen met een ontspannend voetmassage of met voetreflexzone therapie.


Nagels lakken € 11,00 

Geef uw nagels een nieuwe kleur passend bij het seizoen of aangepast op uw outfit! (u mag eventueel een eigen lakje meenemen)

Handpakking € 11,00

Om uw handen eens goed te verwennen kunt u bij ons genieten van een heerlijke handpakking.

Manicure per 30 min € 29,50

De nagels worden in een mooie vorm gevijld, de nagelriemen verzorgd en de nagels gevoed met de producten, die zijn afgestemd op uw handen. U krijgt advies over uw handverzorging en de handen worden heerlijk gemasseerd. Daarna kunnen, naar keuze, de nagels worden gelakt.

 
orly_gelFX_nail_beatframes

Manicure met gellak € 45,00

Nagels lakken met gellak € 25,00

– Minimaal twee weken mooie nagels
– Bladdert niet af
– Dunne gellak voor een hoog draagcomfort
– Super hoogglans
– Trendy kleurtjes
– Verzorgt je nagels bij het lakken (formule met vitaminen)

Voor de voeten…

Pedicure € 29,50

Behandelen van één of meerdere likdoorns vanaf  € 11,00

Nagels lakken € 11.00

vakdipl_pedicure_277x208

Verwen uw voeten met een heerlijke pedicure. De nagels worden met de frees in de juiste vorm gevijld en perfect verzorgd. Het eelt wordt verwijderd en de voeten worden gemasseerd. Eventueel kunnen de nagels daarna gelakt worden.

 

Hoe kom ik van mijn schimmelnagels af?

Schimmelnagels zijn een complete puzzel. Veel stappen staan met elkaar in verband en je kunt je nagel niet als een los onderdeel zien. De eerste stap die mensen bijna altijd vergeten, maar erg voor de hand ligt is je omgeving. Zo’n schimmel heeft sporen en die blijven niet alleen in je nagel zitten, deze worden vrolijk verspreid door de schimmel… En geef hem eens ongelijk? 

1. Gebruik een schimmeldodend middel

2.Dood de schimmel in je sokken en schoenen

3. Pak je omgeving aan

4. Voorkom dat de schimmel terugkomt

5. Bescherm jezelf

Bij ons behandelt de huidtherapeut van Cosmetique Totale ook schimmelnagels. Zij is gespecialiseerd in laser behandelingen tegen schimmelnagels. Samen met de huidtherapeut maakt de pedicure een plan zodat u zo snel mogelijk van uw schimmelnagels afkomt!

Maak een afspraak met de pedicure voor meer informatie of bel: 030-6572101


 

Model-PiedsVoetreflex-behandeling € 49,50

Een voetreflexbehandeling is een drukpuntmassage van de voeten. Alle organen en lichaamsdelen staan, door middel van energiebanen, in verbinding met bepaalde punten – de zogenaamde reflexzones – op de voeten. Dat kan onder de voet zijn, er bovenop, maar ook aan de binnen- en buitenkant van de voeten. Zo zitten er in uw voetholtes plekken die direct corresponderen met uw blaas en dunne darm. Terwijl bovenop uw grote teen drukpunten zitten voor uw neus, boven- en onderkaak.
Een behandeling staat in de eerste plaats voor uiterste ontspanning, die ervoor zorgt dat de doorbloeding in uw voeten en onderbeen worden gestimuleerd. Ten tweede kan het als middel dienen om diverse kwalen in het lichaam op te sporen en helpen op te lossen. Vraag naar onze ervaringen!