Decléor

 

 Decléor_(logo)Aromatherapie met 100% natuurlijke producten


De kracht van de aromatherapie en de energie van essentiële oliën in dienst stellen van uw schoonheid.
In onze producten staat één feit centraal: de werkzaamheid van de essentiële oliën.

De werkzaamheid en de kunst om de aromatische plantenessences op subtiele wijze te combineren staan aan de oorsprong van de aromatherapie.
Deze combinaties van waardevolle concentraten met krachtige werkstoffen, die in staat zijn de huid te bieden wat zij nodig heeft, geven DECLÉOR zijn unieke kennis en ervaring. Ons merk is al tientallen jaren een specialist op het gebied van cosmetische aromatherapie: in meer dan 35 jaar research werden 38 essentiële oliën geselecteerd en in 150 formules verwerkt.

Het Aroma-Duo van Decléor

Het Aroma-Duo: als deze verzorgingsproducten samen in één schoonheidsritueel wordenvisual prolagene lift aroma duo gebruikt versterken zij elkaar. De AROMESSENCE van DECLÉOR, uiterst nauwkeurige combinaties van essentiële oliën die om hun specifieke eigenschappen – voor de huid en vanwege hun geur – in één formule verwerkt zijn, zijn unieke serums die 100% zuiver en 100% natuurlijk zijn, geen conserveermiddel bevatten en voor dagelijkse schoonheidsrituelen bestemd zijn. Zij zijn afgestemd op de behoeften die de huid op een bepaald moment nodig heeft. Ze hebben een fijne en zijdezachte textuur; het zijn echte concentraten die op schoonheid voorbereiden en die vóór de passende dagcrème worden aangebracht.

Een AROMESSENCE-serum gekoppeld aan een bijpassende dagcrème is een AROMA-DUO:

  • Stap 1: met een specifieke AROMESSENCE-serum VERZORGEN
  • Stap 2: met een bijpassende dagcrème BESCHERMEN

Een exclusief schoonheidsritueel dat door DECLÉOR is opgesteld en dat ten doel heeft de werkzaamheid van de gezichts- en lichaamsverzorgingen te versterken.