Uw schoonheidssalon in Bunnik

IMG_9437 IMG_9396 IMG_9388

Een schoonheidssalon in Bunnik die je huid in optimale conditie krijgt en zorgt dat je thuis deze conditie ook behoudt? Bij Hollestelle zit u goed! Onder de rook van Driebergen zetten wij onze kennis en ervaring graag in om u er weer stralend uit te laten zien. Oneffenheden, acne en rimpels proberen we in onze schoonheidssalon tot een minimum te beperken of te verwijderen en met ons uitgebreide productassortiment houden we uw huid mooi en strak.

Welzijn voor uw hele lichaam

Wanneer u een bezoek brengt aan onze schoonheidssalon in Bunnik analyseren we als eerste uw huid. We laten u zien wat we voor u kunnen betekenen en wat u zelf kunt doen om uw stralende huid te behouden. Wist u bovendien dat u bij ons in de schoonheidssalon in Bunnik ook terecht kunt voor lichaamsbehandelingen, manicure en pedicure, make up en harsen? Ook het gebruik van de Dermica Pen wordt in onze schoonheidssalon in Bunnik met grote zorg uitgevoerd. Het stimuleert onder andere het natuurlijk herstelproces van de huid.

Een bezoek aan onze schoonheidssalon

Wilt u meer weten of een afspraak maken bij onze schoonheidssalon in Bunnik? Neem dan even contact met ons op. Wij zien u graag een keer in Bunnik verschijnen! Vanuit Driebergen bent u er zo.    

Maak nu een afspraak

Huidinstituut Hollestelle

Dorpsstraat 29
3981 EA Bunnik
Telefoonnummer: 030-6572101
Email: info@hollestelle.net

Openingstijden

Dinsdag: 9.00-18.00
Woensdag: 9.00-18.00
Donderdag: 9.00-21.00
Vrijdag: 9.00-18.00
Zaterdag: 9.00-17.00
Zondag&Maandag:   Gesloten

Bekijk onze producten: